Gave til en sportsmand?

Du står og mangler en gave til din kæreste. Udover, at han er det dejligste menneske i hele verden, så er han altså også lidt af en sportsnørd. Han elsker at gå i fitnesscenteret. Han løber hver morgen. Og så dyrker han atletik på et ret højt plan. Det sidste betyder, at du ikke ser ham så meget, som du gerne vil. Det må du lære at leve med. Eller også må du finde på nogle tricks, som kan få ham ’bundet’ til at være herhjemme lidt mere.

En massagepistol

Nu er det sådan, at han har fødselsdag i næste måned, så du skal finde en gave til ham. Og du har faktisk tænkt på at give ham en massagepistol til ømme muskler. En af de nye modeller, der findes på markedet. Men han har allerede fire massagepistoler. En af dem har udskiftelige hoveder. Men det er han ligeglad med – og faktisk kan du se, at han kun bruger den ene af massagepistolerne jævnligt. De andre ligger bare inde i et skab og fylder.

Hvad så? Det bliver ikke en massagepistol, han skal have. Og egentlig så vil du gerne give ham en gave, som han både får gavn af, men som også kan sørge for, at han er lidt mere herhjemme. Et puslespil? 2000 brikker. Jo, det kan få ham til at blive herhjemme, men hvor gavnligt er et puslespil? Ikke meget. Du har to muligheder:

Boots?

Den første er, at du giver ham et par Recovery Boots, som du har læst om. De er gode til at hjælpe med restitueringen af ømme ben efter hård træning. Og de kræver at han sidder ét sted, imens de er i funktion. Men de er bare lidt dyre – sådan i forhold til dit budget. Det ville godt nok være rart, hvis den der lønforhøjelse blev bekræftet. Men hvis det ikke sker i løbet af de kommende dage, så tør du ikke helt kaste dig ud i den investering. Selvom du ved, at han ville blive glad for sådan et par.

Infrarødt saunatæppe måske

Den anden mulighed er, at du giver ham et saunatæppe. Det er sådan et tæppe, der nærmest minder om en stor sovepose. Han kan ligge inde i det og svede. Han kan svede alle de giftstoffer ud, som han bygger op, når han træner hårdt. Et saunatæppe med infrarød varme er faktisk en god gave. Og det er ikke en kæmpe udgift. Den ligger indenfor dit budget. Så det er noget, du lige skal se lidt nærmere på.

Derfor går du på nettet og googler efter infrarøde saunatæpper. Du læser artikler om, at de kan hjælpe med både forbrænding af kalorier og smertelindring. Det er to plusser til saunatæpper. Du kan godt lide ideen med kalorieforbrænding. Det er jo noget der optager dig – personligt. Du kan også godt lide det der med smertelindring. Det er jo sådan, at din kæreste har haft adskillige sportsskader, så måske vil et saunatæppe være en rigtig god løsning til, at han undgår, at de opstår igen. Ja, du har bestemt, hvad han skal have i fødselsdagsgave: Det bliver et saunatæppe.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *