Fodboldgolf er sjovt for hele familien

I både ferier og når der er tid til overs i weekender, er mange familier på udkig efter aktiviteter, som kan inkludere hele familien – og der er mange gode muligheder. Fodboldgolf er en af dem. Selv de mindste kan være med og stadig have det sjovt. Det er især en god aktivitet for familier, som gerne vil ud af hjemmet og være aktive, mens de stadig har det sjovt. Det formår at samle familien på en helt speciel måde.

Hvad går fodboldgolf ud på?

Fodboldgolf er i bund og grund et mix, der inkorporer det aktive fra fodboldens side på de ellers stille og rolige golfbaner. Man går som i golf rundt på forskellige baner og rammer hullerne, samt tæller det antal slag man bruger. I dette tilfælde vil golfhullerne dog være en smule større end normalt, da man bruger fodbolde som bolde, hvorfor slag også skal forstås som spark. Banernes sværhedsgrad vil variere, så alle kan være med. Ofte vil der være forhindringer på banen, så det er ikke så simpelt, at man bare skal sparke til bolden.

Forhindringer kan være mange ting. Det kan være alt fra at få bolden igennem en tunnel til at skulle skyde den gennem et dæk. Skulle der komme en forhindring man ikke helt kan klare, hvis man for eksempel er lidt for lille, er det en perfekt mulighed for de større børn at hjælpe deres søskende. Da fodboldgolf er en relativt ny ting, vil de ældre medlemmer af familien garanteret også finde det sjovt, om ikke andet lidt mærkeligt og morsomt. Og selv hvis man ikke er god til spillet, vil det helt klart være underholdende alligevel.

Et godt fif er at tage nogle flasker vand og nogle snacks med, da man hurtigt kan blive både sulten og tørstig af at løbe efter bolden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *