Fodboldgolf er både motion og sjov

fodbold_3Fodboldgolf er for alvor blevet populær hos danskerne de senere år, og det er bestemt med god grund, for der er vitterlig tale om en super sjov og spændende sport. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med fodboldgolf, så gør dig selv en stor tjeneste og giv det en chance, det vil du sent fortryde. Fodboldgolf kan nemlig dyrkes af alle, og du behøver hverken være god til fodbold eller golf, fodboldgolf er i en helt anden kategori, og selvom du ikke er den store fan af hverken fodbold eller golf, så kan du få virkelig meget sjov ud af en omgang fodboldgolf. Fodboldgolf er desuden både motion og sjov, og er virkelig en sport som kan dyrkes af alle uanset alder. Der er efterhånden rigtig mange steder, at du kan komme til at prøve dette sjove spil. Et eksempel på dette er f.eks. hos Nymarksminde i Vodskov, som har haft fodboldgolf på programmet i flere sæsoner.

Fodboldgolf startede nok ud som en sjov sport, men de senere år er flere og flere begyndt at dyrke fodboldgolf som en seriøs sport helt på linje med andre sportsgrene som for eksempel fodbold, golf eller tennis. Så populær er fodboldgolf blevet, og det understreger meget godt at fodboldgolf i dag er både motion og sjov. Fodboldgolf er endnu blot en sjov sport for mange, men alt tyder på at flere og flere vil dyrke denne forholdsvis nye sportsgren på et mere seriøst niveau i fremtiden. Af samme årsag er der kommet flere og flere flotte og meget spændende fodboldgolf-baner i landet, og der kommer uden tvivl flere spændende fodboldgolf-baner i fremtiden. Fortsætter den store interesse for fodboldgolf, så vil der uden tvivl snart være en fodboldgolf-bane i langt de fleste store og større danske byer.

Fodboldgolf er ikke blot populært for motionister, men til gengæld mere og mere populær til andre lejligheder. Polterabend, teambuilding, firmafester, familiefester og meget mere. Et stigende antal danskere vælger nemlig fodboldgolf som et festligt og aktivt indslag til en god polterabend. Her får deltagerne rørt sig, samtidig med at de får moret sig med en udendørs aktivitet, og det syntes mange ganske godt om.

Fodboldgolf er ligeledes det perfekte indslag til en firmaevent. Det kan være teambuilding eller blot et festligt indslag i forbindelse med en firmafest, hvor der først skal være en aktivitet hvor alle kan være med, men som samtidig er sjov og spændende for alle deltagere, og her er fodboldgolf intet mindre end genialt. Fodboldgolf som et festligt indslag vil uden tvivl få smilet frem hos alle deltagerne, og det er sjovt at se chefen på fodboldgolf-banen, især hvis vedkommende er mindre god til fodboldgolf.

Hvis du og dit firma ikke allerede har prøvet fodboldgolf i forbindelse med et firmaarrangement, så kan det bestemt anbefales. Det er naturligvis bedst i sommerhalvåret, det er faktisk fantastisk hyggeligt i forbindelse med en sommerfest eller lignende.

Uanset om du overvejer at dyrke fodboldgolf som motion eller blot for sjov, så er der i dag rig mulighed for at dyrke fodboldgolf. Du skal blot finde en bane i nærheden, og så er det ellers bare at komme ud på banen og nyde dette fantastiske spil.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *