Gode råd til dig, der er 40 år og single

Det har aldrig været så svært som nu at være alene. Det gælder hvad end man er 16 år eller 70 år. Det skyldes primært den teknologiske fremgang, som har gjort dating-markedet langt mere brutalt og langt mere kynisk. Det er et faktum, som man er nødt til at arbejde med.

Men der er samtidig ingen tvivl om, at det bliver sværere at blive single jo ældre man bliver. For det første fordi mulighederne svinder ind, efterhånden som folk omkring én finder sammen i par. For det andet, fordi trangen til ikke længere at være alene bliver større.

Der kan være mange grunde til, at man er single

Hvis du er blevet 40 år og stadig er single, kan der være rigtig mange forskellige årsager. Det har ikke nødvendigvis noget med dig, din personlighed eller din væremåde at gøre.

Tværtimod kan du simpelthen bare være ramt af uheld, have stødt ind i de forkerte mennesker eller måske valgt at fokusere på nogle andre ting i dit liv indtil nu. Men det er helt forståeligt, at du nu har lyst til at finde en, som du kan dele livet med.

Revurder dit liv

Det første tip til dig, som ønsker at finde en partner, er, at du skal kigge lidt på dit liv. Det lyder måske voldsomt at bruge ordet revurdere – og det er på ingen måde meningen, at du skal lave om på dig selv eller ændre en hel masse.

Men der skal være plads til en anden person i dit liv. Når du er alene som fyrreårig er der stor sandsynlighed for, at du er meget vant til at være selvstændig og bestemme selv. måske skal du turde at åbne lidt op og være sårbar, før kærligheden kan komme til dig.

Vær opsøgende

Hvis du ikke forsøger, så er det helt sikkert, at du ikke kommer til at få held i kærligheden. Hvis du skal finde en kæreste, så skal du lidt uden for din komfortzone. Det vil sige, at du skal opsøge potentielle dates og selv tage initiativet til at invitere ud og mødes.

Det kan være i alle mulige situationer. For eksempel hvis du er til en fest, er på bar, eller møder en person via venner eller familie, som tiltrækker dig. Her skal du turde at springe ud i det og etablere en kontakt.

Brug online dating

Som fyrreårig har du sikkert et travlt liv med en række forskellige forpligtelser. Derfor kan det måske være svært at finde den nødvendige tid til at opsøge de potentielle dates. Mellem arbejde, motion, venner og fritidsinteresser, forsvinder tiden helt sikkert fra dig.

Derfor kan online dating være en rigtig god mulighed for at etablere kontakter hjemme fra din egen platform. Du kan her sidde med din telefon, din tablet eller din computer og møde folk fra hele landet. Her kan du også skrive med dem først, så du bedre kan vurdere, om de er noget for dig.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *