Derfor træner det din hjerne at bruge Rubiks terningen

Rubiks er et puslespil. Og lige som med andre former for puslespil, så sætter det gang i hjernen, når du skal ”løse dem” og du bliver simpelthen bedre og bedre til at løse spillene jo mere du øver dig. Hjernen bliver ganske enkelt trænet.

Samtidig med, at du øver dig i at løse Rubiks terningen, træner du også både dine fingre og din koordinationsevne, når du skal dreje rundt på terningens firkanter. Så der er flere gode grunde til at det det kan være en god idé at bruge Rubiks terningen.

Specielt hvis du forsøger at løse Rubiks terningens udfordringer uden at ”snyde” ved at finde løsningen på internettet eller lignende steder, sætter du virkelig din hjerne på arbejde. Så det er en rigtig god idé at forsøge sig uden hjælp i første omgang. Når du så måske en gang giver fortabt, så kan du altid ty til hjælp i de videoer og andre løsninger, som kan findes til de forskellige Rubiks terninger.

Alle kan således have gavn af at bruge en Rubiks terning. Alle fra børn til ældre vil nemlig have gavn af at træne sin hjerne, fingre og koordinationsevne.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *