Danskerne netdater som aldrig før

Der har selvfølgelig altid være mange danskere, der har været på jagt efter den eneste ene, men med internettet er det nu blevet endnu nemmere at søge efter den helt rigtige. Det gør også, at der i dag er mange flere danskere end tidligere der netdater. Det kan man se på antallet af medlemmer på de forskellige datingsites.

Der er da også mange fordele ved at lede efter en kæreste på nettet. Først og fremmest kan du være sikker på, at vedkommende, som du skriver med, også leder efter en kæreste. Det kan du læse ud af profilteksten. Når du møder en i byen, i forbindelse med din fritidsinteresse eller bare ser en lækker mand eller kvinde på gaden, er det umuligt for dig at vide, om vedkommende leder efter en kæreste. Frygten for afvisningen gør, at der er mange, der ikke tør henvende sig til personer, som de egentlig er interesserede i.

Det slipper du for på nettet. Der kan du nemt skrive til en række forskellige for at finde ud af, om de er interesserede i dig. Det gør det nemt at komme i kontakt med andre – også nogen, der bor i den helt anden ende af landet end dig.

Mange dating sider

Der er efterhånden kommet ganske mange dating sider at vælge i mellem. I netdatingens tidligere dage var stort set alle dating sider lavet for alle mennesker. Dvs., at uanset hvor gammel – eller ung – du var, hvor du boede, hvilket arbejde du havde osv. osv., så kunne du bruge lige nøjagtig den dating side du gerne ville. I dag er mange af datingsiderne i stedet opdelt efter netop mange af disse kriterier, så der f.eks. er sider for dem som er 40+ eller 50+ i alder, eller dem som har et bestemt job eller en bestemt social status. Ulighederne er mange og det er antallet af dating sider dermed også blevet.

God ide at mødes hurtigt

Når du dater på nettet, er det en god ide, at du mødes hurtigt med de mennesker, som du skriver med. Når I mødes i virkeligheden, er det nemmest at finde ud af, om I har kemi eller ej. Det kan være nok så spændende og sjovt at skrive med en anden, men det kan også gøre, at du bygger en masse forestillinger op om den anden. Du har jo kun set meget få billeder af personen, og det kan være med til at give dig en forkert ide om, hvordan personen virkelig er.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *